- Együnk levest!
Szkeptikus nézés. Kinn 40 fok (Celsius) és napsütés. Ilyenkor csak vakmerô turisták és nacionalisták esznek gulyást.
- Nem lehetne inkább fagylaltot enni? Napjában háromszor?
Végül csak lett leves, igaz, nem gulyás, hanem uborka.
Uborkaleves
- 2 kígyóuborka
- só
- sok kapor
- 1-2 gerezd fokhagyma
- fél liter natúr joghurt
- ízlés szerint csapvíz (a la vendéglôs)
1. Az összes hozzávalót apróra vágjuk, kivéve a joghurtot, a sót és a vizet.
2. Mindent összekeverünk, kivéve a vizet.
3. Ha túl sûrû, belekeverünk egy kis vizet.
4. Hûtôbe tesszük, majd hidegen fogyasztjuk.
Ribizli, ez tulajdonképpen egy hígabb tzatziki? :)
VálaszTörlésMégjobb, ha viz helyett tejjel, akinek meg nem számit a kaloria az tejszinnel higitja
VálaszTörlésbizarr kicsit.off:most tudtam meg, hogy az ajran csak joghurt, so es viz.
VálaszTörlésBee, igen.
VálaszTörlésNevtelen, megcsinalom, szerintem ugy is nagyon finom lehet. Azt majd tejszines uborkalevesnek hivjuk.
Phoebe, es milyen finom!