2011. január 22., szombat
Padlizsán pitában avagy hogyan tegyünk tönkre egy vegán receptet?
Az eredeti recept vegán volt és én tönkretettem.
Tettem bele sajtot. Meg csirkét.
A padlizsánt megsütöttem a minisütőben, majd meghámoztam és felvágtam karikákra. Mivel turmixgépünk itt nincs, a szeleteket beletettem a hagymavágóba és ott daráltam le. Belekevertem egy gerezd fokhagymát is, amit a ketyere engedelmesen elolszlatott a padlizsánmasszában. Megfűszereztem.
A kencét szétoszlattam a pitán.
Ezek után tönkrettem a vegán ételt: apróra vágott sült csirkedarabokat kevertem bele. Ezeket alaposan megfűszereztem paprikával és borssal.
Az egészet vastagon megszórtam reszeltsajttal.
A pitát feltekertem, majd beletettem a minisütőbe.
Nagyon finom volt és nem vegán.
Ez igazán jól hangzik, el is hiszem, hogy finom volt!
VálaszTörlésEgyszer regisztráltál a GastroGlobba, nem lenne kedved feltenni ezeket a recepteket? Az a kagylós is nagyon jó volt. Olyan részletesen leirtad az elkészitést, biztos örülnének neki a nagyvilágban egy páran, ha tudnák mihez kezdjenek egy doboz kagylóval (köztük én is). Meg a többi finomságnak is lenne még ott helye!!!
Most van egy kis idom, ugyhogy felteszek nehany receptet.
VálaszTörlés