Pasta with zucchini and Canadian ham
Originally uploaded by ribizlifozelek
Ritkán eszünk cukkinit. Főleg, mert béna vagyok és a boltban gyakran összetévesztem az uborkával. Vagy az uborkát a cukkinival. Úgyhogy általában inkább almát veszek. Azt nehezebb eltéveszteni.
Viszont, ha már van cukkini a hűtőben, finom és egyszerű dolgok lesznek belőle.
Vaj és olivaolaj keverékén fokhagymát pároltunk, megpirítottuk rajta a kanadai sonkát, a cukkinit, rátettük a tésztát, kicsit megmozgattuk, aztán kész is volt.
Parmezánsajttal ettük.
Finom volt és így már másként nézett ki, mint az uborka.
2 megjegyzés:
Nyami :)
A cukkinit egyébként itt szerettem meg, otthon nem is ettem egyáltalán :)
En talan egyszer. Ugyanolyan rejtelyes lenynek tunt, mint a brokkoli.
Megjegyzés küldése