2013. március 25., hétfő
Pulled pork
Fôzni csak jó minôségû alapanyagok kal lehet - tartja a mondás. Ez a pulled porkra nem teljesen igaz.
Aki a fô hozzávalót, a root beer-t, a gyökérsört finomnak tartja, élô példája annak, hogy az ízlés tanult dolog.
A lázfa gyökerébôl kivont szaszafrász olaj a gyökérsör fô alapanyaga. Meg a cukor az alkoholmentes verzió esetében.
A pulled porkot alkoholmentes gyökérsörbôl kell készíteni. A lényeg, hogyha nem szocislizálódtunk rá, ne kostoljuk meg a gyökérsört.
A többi elképesztôen egyszerû: a sertéslapockát gyökérsörben lassú tüzôn vagy slow cookerben 8-12 órát kell fôzni, aztán szétcincálni rostokra és leönteni egy jó minôségû barbecue szósszal. Hamburgerzdömlével vagy kenyérrel és savanyúsággal ideális és nagyon finom.
Csak az a gyökérsör ne lenne!
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
1 megjegyzés:
bizony bizony... ki nem allhatom. marmint a gyokersort. a pulled pork johet :-)
Megjegyzés küldése