2019. augusztus 13., kedd

Thompson Springs


Thompson Springs

(Megjegyzés: Thompson Springsben és Sego canyonban jó két év jártunk, csak a bejegyzéseket nem tettem fel. A Colorado mellől érkeztünk és a San Raffael Swell fele haladtunk tovább.)

Thompson Springs

Az elhagyatott motel és az elhagyatott bár közé parkoltam a kiszáradt park mellé.

Thompson Springs

Amikor Thompson Springsről olvastam, mindig megemlítették a bezárt kocsmát, ami festôi és ahol a Thelma és Louise egy jelenetét forgatták.

A kocsma olyan, mintha tegnap zárták volna be. A bárszékek ott sorakoznaj a pult elôtt. Minden tiszta, csak éppen emberek és üvegek nincsenek benn. Egyesek szerint kísértettanya. Többen látni véltek benn egy embert, aki kalapját a pultra téve iszogatott.

Thompson Springs

Benéztem a második ablakon. A pultnál feketehajú férfi ült, kalapját a pultra téve és egy pohár sört iszogatott.

Thompson Springs

Kísértettanyát még nem jelöltem - mondta Yoda és megoldotta ezt a problémát.

Thompson Springs nem teljesen elhagyatott. Többen élnek itt, mint Ciscóban. A park mellett egy egész jó információs táblát találni zászlóval.

Thompson Springs

Van itt egy mûködő szállodácska is. Meg persze a kísértetbár és van itt egy hercig Stonehenge is, csakúgy, mint Oremben.

Thompson Springs

Mi a régi országuton érkeztünk és ott több lakott házat is láttunk. Valószínûleg Moabba ingáznak innen az emberek, mert a hippiparadicsom mára szinte megfizethetetlen az ott dolgozóknak.

Talán majd Thompson Springs is feltámad egyszer, ahogy annyi más elhagyott város a Southwesten. Thompson Springs mellett van pár olyan látnivaló, ami ezt lehetővé teheti. Mondjuk sípályák nincsenek, mint Park Cityben.

Ehelyett vannak itt sziklarajzok és van egy még jobban elhagyott kísértetváros is.

Mi a sziklarajzokkal kezdtük.

Thompson Springs

Nincsenek megjegyzések: