2011. október 8., szombat
Édesburgonyás sertés almával
- Tényleg minden hányásban van sárgarépa!
- Az nem répa.
- Akkor mi az a hányás?
- Nem hányás, az az ebéd.
- És azt megeszitek?
Kicsit meg voltam bántva. Sokat főztem és nekem igenis ízlett az étel. Igaz, R elfelejtette megenni és kénytelen voltam megkínálni a maradékkal Oszit, hátha a macska megeszi.
Oszi jött, megszagolta az ételt, majd helyből felszaladt a két méter magas kerítésen, puhán lehuppant a másik oldalon és sértődötten elment. Azóta nem láttam.
Édesburgonyás sertés almával
- édesburgonya felkockázva (2 db)
- sertéshús felkockázva (2 szelet)
- alma felkockázva (2 db)
- fél hagyma felkockázva
- só (nem kell kockázni)
- bors
- cukor - én nem tettem bele, mert az édesburgonya és az alma önmagában is elég édes.
- csípőspaprika - én nem tettem bele, mert nem mindenk kosztos szereti, de az édesburgonya csípőssel jó kombináció
1. A sütőt 375 Fahrenheitre fűtjük (az 191 C).
2. A hozzávalókat összekeverjük egy jénaiban.
3. Egy órát sütjük a sütőben.
4. Elkergetjük vele a macskát.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
3 megjegyzés:
Szegény Oszi... nem elég, hogy felrúgod, de még meg is mérgeznéd? :DDD
Ilyen édeskrumplit a texas roadhouse-ban adtak a steakhez és megesküdtem volna, hogy sütőtök.
Édesburgonya? Nem is tudom, van-e itt ilyen! Utána kellene néznem, mert a recept nagyon tetszik (talán mert nem vagyok macska?)
Megjegyzés küldése