2014. április 17., csütörtök

Tűzoltó Bubba BBQ



Pár éve egyszer ettünk itt egy szendvicset. Az udvarban egy ősrégi tűzoltóautó állt (rohadt). A szendvics azonban ehető volt, Bubba Barbeque vendéglőjét megjelöltük, mint lehetséges ebédlőhelyet.

Tavaly novemberben egyszer láttuk, hogy Bubba bezárt. A tűzoltóautó eltünt, ahogy a közönség is. Majd semmi sem történt pár hónapig.

Áprilisban Bubba magához tért. Kinyitott. Megjelent elötte a régi tábla, BEST BBQ. Ezt ki kellett próbálni, egy szerdai napon késő délelőtt beállítottunk Bubbához.

Bubba sehol, csak egy Bubbánénak látszó hölgy laptopozott, egy hispán várt az ebédre és egy dél-amerikai afroamerikai remélte, hogy kihozzák a rendelését.
Gyanus volt. Egy jó BBQ vendéglőben lengő szakállas motorosok, vidám egyetemisták és olyan emberek kell lebzseljenek, akiknek teljesen felesleges naptejet kenni a tarkójukra, mert az úgyis vörös.



Szendvicset kértem, amihez járt kétféle köret és uborka és szósz. Pillanatok alatt megjött, takarosan becsomagolva. Az igazi BBQ arról híres, az adagok olyan bányászokra vannak méretezve, akik a műszak után még lehúznak nyolc órát egy öntödében, majd a nap hátralevő részét lovaglással töltik.

Ezt az adagot viszont kákabélű aktatologatókra méretezték, akiknek már amúgy is tönkrementek az ízlelőbimbói a tintanyalásban.

Nem volt rossz, de jó sem.
Maradunk Pat's Barbeque vendéglőjénél, amelyik annyira jó, hogy még a vegetáriánusok is ódákat zengetek róla, pedig ott az egyetlen esélyük valamit is enni, ha elrágcsálják az egyik széklábat.



2 megjegyzés:

zsuzsi írta...

Kaptal egy human adag etelt, ami meg igy is jo esellyel tartalmazta egy europai mertekkel normal meretu humanoid egesz napi kaloriaadagjat (2000+-)
Mi a gond? ;)

ribizlifozelek írta...

Nem volt elég finom.