2015. május 25., hétfő

Bullfrogban

RV

- Itt van közel a marina - tanulmányoztam a térképet. 
- Másfél kilométer lehet. 

IMG_3183.JPG

Nem akartam a lakóbusszal leautózni. Lekötni a buszt az áramról, vízrôl (biztos elázás, szóval elôször a villanyt, aztán a vizet kell babrálni), aztán vissza, macera. Ez a lakóbuszok nagy hátránya: nehézkes elmozdulni velük. Akárhova nem is jutnak el és szûkebb helyeken parkolni se egyszerû. 

A parkolással itt nem volt gond. Üres volt a világ, akár a parkolóhelyekre merôlegesen is meg lehetett állni és úgy se zavartunk volna senkit.

IMG_3158.JPG

Bullfrog tulajdonosai értették a problémât. A lakóbuszosok még csak-csak elindulnak, de a hajóval érkezôk végképp nem vehetik jachtjaikat a hátukra. A cég több minibuszt üzemeltetett. Fel kellett ôket hívni (ha volt lefedettség) és jött a busz és a területen belül bárhova elvitt. Most, hogy előszezonban a nyári személyzetnek csak ötöde volt itt, két mikrobusz járt állandóan körbe-körbe. 

A rutinos lakóbuszosok másképp oldották meg a helyzetet: a lakóautóval vontattak egy dzsipet. Vagy ráakasztottak két motort. Utána meg egy hajót és már mindenre fel voltak készülve.

Just a boat





Nincsenek megjegyzések: