2016. szeptember 12., hétfő

Fairmont uszoda

Fairmont Park

A Fairmont Park közepén áll a Fairmont Uszoda.

Nem új, nem csili-vili és azt is mondanám, hogy kicsit kopott. De tiszta és használható és minimalista. Semmi felesleges kényelmi berendezés és van minden.

Fairmont pool

Gyerekmedence sok-sok játékkal, amivel titokban a felnőttek is játszanak azzal az ürüggyel, hogy masszíroztatják magukat a vízsugárral. "Folyó", ahol sebesen áramlik a víz, itt lehet a sodrással szembemenni. Csúszda.

Fairmont Pool

Még vizimentőből is van három, tiszta Baywatch, ahogy túlélőfelszerelésükkel sétálnak a medencék között és sasolják a pancsolókat, hátha valamelyik belefullad a kisvízbe.

Fairmont pool

Van családi öltöző mozgáskorlátozottaknak és kisgyerekeseknek (ami valahol ugyanaz, csak másképp) és rendes öltöző betonfalakkal és vasszekrényekkel, amik közel se olyan szépek, mint a törökbálinti uszoda szekrényei, de valószínűleg pár évezreddel tovább fognak tartani. Hacsak az ízlésrendőrség be nem olvasztatja őket előbb.

Minden funkcionális és tartós. Az uszoda meg olcsó, belépő pár dollár, havi szekrénybérlet, ha valaki lusta lenne cipelni a tusfürdőjét 5 pénz, a konditerem ingyenes, a jóga ugyanennyi, a mindennapi úszóedzés havi harminc profi edzővel. Mi kell még?

Büfé.
Mert az nincs sehol.
Nem értenek itt ehhez...

Fairmont Pool




Nincsenek megjegyzések: