2015. szeptember 13., vasárnap

Luxusfurnikulár


Deer Valley

- Ott van!

Állam koppant és néztem a furnikulárt. Rendhagyó furnikulár volt Deer Valleyben, Salt Lake City felett. Ez a furnikulár egy lenn levő sinen futott, mint egy villamos.

Amikor beléptünk, megint leesett az állam.

Deer Valley

Bőr heverő. Fantasztikus kilátás. Gomb, hogy fel lehessen csengetni a szállodába. A furnikular a síközpont egyik luxusszállodájáé volt és a fogadóépületből vitt fel a szállodába. A lift nyilvános volt, bárki használhatta. Hátha elcsábult és beugrott a szálloda éttermébe vagy valamelyik bárba.

Deer Valley

Deer Valleyben még nem volt szezon, a sípályákat és ösvényeket ilyenkor túrázók, kerékpárosok használják, a szállodákban pedig, kedvezményes áron pár száz dollárért lehet lakni és kirándulgatni vagy mindenféle mítingeket tartani vagy meditatív tornászni, ahogy páran tették zümmögő zenére az erdő szélén.

Deer Valley

Ahogy távolodtunk, úgy kezdett egyre nagyobb lenni a szálloda. Ami közelről egy barátságos kis épületnek látszott, belülről pedig egy csupa kő, csupa fa labirintusnak, kezdett átalakulni valami nagyon naggyá.

Deer Valley

Az ösvény elkanyarodott be a fák közé, visszanéztünk.

Deer Valley

- Hű - mondta Yoda - Ezt mind megjelöltem! - és vidáman elindult az erdőbe, megnézni, maradt-e még szarvas Deer Valleyben.

Deer Valley

Nincsenek megjegyzések: