2020. június 9., kedd

Kids Pond


Kids Pind

- Hol álljunk meg enni?

Nem akartunk megint Cedar City főterén enni a 32 fokban, inkább elindultunk felfele a hegyekbe, megnézni Cedar Breaks-t.

- A fenyők ösvénye előtt van valami nagy parkoló és padok és árnyék - jutott eszünkbe. Odamentünk. Ahogy bekanyarodtam a parkolóba, a gyönyörű füves réten megláttam egy óriási csarnokot, ahol szabadon lehetett enni.

- Jó lesz?

Kids Pind

De ebben a pillanatban észrevettem egy táblát: Kids Pond. Ezt meg kellett nézni. Impulzívan rákanyarodtam a földútra, ami meredeken emelkedett, majd pár száz méter után egy mikroszkopikus tábla jelezte a Kids Pond parkolóját.

Kids Pind

A Kids Pondban csak 12 éven aluli gyerekek horgászhatnak - olvastuk a táblát. A tavacska kerülete alig több, mint egy kilométer és a kiugró és kikukucskáló halak mennyisége alapján több benne a hal, mint a víz. A fiatal horgászok kedvéért jól telepakolhatták a szezon kezdetekor pisztránggal.

Kids Pind

Két kisgyerek horgászott a tóban az anyuka felügyeletével, akinek tank méretű terepjárója bekapcsolt légkondival (és motorral) várta a horgászkirándulás végét. A gyerekek már több halat is fogtak. Szerencsére a tó elég nagy volt ahhoz, hogy ne lehessen hallani az autó motorjának dohogását.

Kids Pind

A tavacska egy fenyves mélyén bújik meg, felette a domboldalon pár nyaralóval. Amíg körbejártuk a tavat, csak egy autót láttunk felmenni a házakhoz. Egyébként csend volt.

Egy árnyékos padhz ültünk le és ebédeltünk. Néztük a tavat, a fenyvest és én arra gondoltam, ha itt ennyi a pisztráng, miért nincs itt sehol halvendéglő.

Kids Pind

Nincsenek megjegyzések: