2013. február 15., péntek

Álbarátnô

Patria

- Ne nézzenek lúzernek, legyen virtuális álbarátnôd!

Egyre több online cég szakosodik online hamis barátnô létrehozására. Ez nem olyan átverés, amivel a sportban kiváló, de agyban nem nagy Te'o-t hülyítették.
Ez komoly és az ember nem saját magát hülyíti vele, hanem másokat.
Az online álbarátnô úgy tesz, mintha egy hús-vér nô lenne
Leveleket ír, nem-erotikus fotókat küld magáról, van Facebook-ja és még twitterezik is, így mindenki azt hiheti, a távkapcsolat valódi. Az âlbarátnôket közvetítô oldalnak ez a célja: barátok, kollégák gondolják azt, hogy a megrendelônek van egy konoly távkapcsolata.
A szolgáltatást megrendelô férfi így nyugostan tud egy dekoratív barátnôrôl beszélni, a lebukás esélye minimális. Ki fog találkozni egy nem létezô nôvel?

Sok cég szívesebben vesz fel párkapcsolatban élô enbert - ôk a vállalkozás elsôdleges célcsoportja. Az álbarátnôvel lehet villogni a haverok elôtt, de a családnak is lehet róla beszélni, így sehol sem nyaggatják szegény magányos embert, hogy miért nem keres magának valamit. Az álbarátnô még különféle történeteket is kitalál a megismerkedésrôl és arról, hogy miért élnek ilyen messze egymástól.
Az álbarátnô sms-eket küld, ír a Facebook üzenôfalra és még telefonál is a munkahelyre vagy a családnak. Esetleg a valódi barátnônek, mert sokan azért tartanak virtuális barátnôt, hogy az igazit féltékennyé tegyék.
A virtuális barátnô (már ha egyáltalán nô van a vonal másik vegén - amire a cégek megesküsznek) pénzbe kerül. Sokak szerint kevesebbe, mint egy igazi: az alaptarifa havi 250 dollár körül van három hónapos hûségnyilatkozattal. Ebben az összegben általában havi két telefonhívás, pár sms és néhány Facebook poszt van benne. Természetesen mindenen szolgáltatásból lehet extrát rendelni és potom 350 dollárért gamer csomagot is lehet venni, aztán együtt kalandozni a War of Warcraftban.

Boldog Valentinnapot!

Shy Lady


Forrás:
http://www.fakeinternetgirlfriend.com/

2 megjegyzés:

Ziebi írta...

És ezt nem én találtam ki... grrr.

ribizlifozelek írta...

Yodával zseniális e-barátnők lennénk...