2019. június 14., péntek

Mormon milliomos feleséget keres


Matchmaking

Írtam már a gazdag mormonról, aki plakátkampánnyal keres magának feleséget.

2500 (kétezerötszáz) leányzó jelentkezett a megtisztelő felkérésre. A lányokat válogatták, válogatták és végül húsz szerencsés nyertest limuzin vitte egy luxusvendéglőbe egy eldugott helyre, ahol megkezdődött a randi.

Minden érkező lányt taps fogadott és vörös szőnyeg, ezen kellett bevonulni a vendéglőbe, ahol mindenki kapott egy kis ajándékot (egy nyakéket). Ekkor elkezdtek mesélni a Milliomosról, aki egy fehér vászon mögött állt hátulról megvilágítva.

Kiderült, hogy szereti a diétás kólát, a baseballt és... és ekkor lehullott a vászon és ott állt Ő, a Milliomos (nem, róla nincs kép, a jelöltekről van).

A milliomos később megjegyezte, hogy meglepődötta nők minőségén (quality), én meg azon, hogy ezt így kimondta. Jó, én is meglepődtem a milliomos minőségén.

Szóval, a Milliomos előjött a paraván mögül és ekkor bemutatta a romantika non-plus ultráját, olyat, aminek láttán a Casablancán és a Love Story-n edződött nézősereg is könnyárban tör ki.

Elkezdett egy Power Point prezentaciót arról, hogy mit vár a házasságtól.

És a csajok nem borították rá az asztalt és nem akasztották fel a .... bankszámlájánál fogva az ajándékba kapott nyakláncukkal, hanem áhítattal hallgatták.

(Jó, hallottam olyan emberről, aki a feleségének egy power point prezentációval igyekezett igazolni, hogy a háztartásnak égetően szüksége van egy számszeríjra, de ő nem járt sikerrel.)

Forgószél milliomos ezek után minden hölggyel beszélgetett öt-hat percet, majd elköszönt tőlük és stábjával kiértékelt a jelölteket. A kiválasztottakkal majd személyesen, hosszabb időre találkozik és a szerencsés(eket?) elveszi feleségül.

Skoder

Nincsenek megjegyzések: