2019. május 14., kedd

Gazdag mormon feleséget keres


Matchmaking

Mormon milliomos keresi párját - olvasni a reklámtáblán. Még jó, hogy nem volt a számban kávé, másképp leköptem volna a szélvédőt a meglepetéstől.

A milliomosról kiderült, hogy jóképű, harmincöt-negyven körüli, száznyolcvan feletti, dolgozott republikánus (ez fontos szerinte) elnök alatt a Fehérházban és milliomos és várja a lelkes mormon lányok leveleit és a jelentkezők közül (már több, mint háromszáz van) kiválaszt harmincat, akikkel egy háromórás randin találkozik (egyszerre) és mindegyikükkel minőségi hat percet tölt el, majd néggyel elvonul beszélgetni és közülük választ egy szerencséset. Vagy, teszem hozzá, ha nagyon konzervatív mormon, akkor négyet.

A jelentkezőknek szinte semmit se kell tenniük, csak elküldeni egy CV-t, egy motivációs levelet (nem így hívja, hanem úgy, hogy mit vársz el egy házasságtól, de szerintem ez így fordítható szaknyelvre), fotót és részletesen leírni a korábbi kapcsolatokat. Ja, és kell egy templomi ajánlás és egy ismertető a kétéves misszióról. Ugye volt?

Ezek után a boldog ara-jelöltek végre megláthatják a Milliomos arcát a randin.

A reklámtábkák beborítják Utahot, de jutott belőlük az autópályák mellé innen Kaliforniáig. Szóval a fickó biztosra megy.

Csak azt nem értem, ha valaki harmincas, jóképű és még sármos is, az miért a pénztárcájával keres feleséget?

Folyt köv.

Nincsenek megjegyzések: