2012. november 3., szombat

MIT Gangnam Style

MIT

Az MIT, a világ egyik legjobb egyeteme nemcsak az ott tanuló és tanító agyakról, hanem az agyamenten szellemes ötletekről és diákcsínyekről is híres. A Csodálatos elmében, a Good Will Huntingban és a 21 - Las Vegas ostromában (ki fordítja ezeket a címeket?) látottak meg se közelítik a valóságot.

Koreai MIT-es diákok októberben elkészítették PSY Gangnam Style című művének a helyi változatát. Paródiáját. Akármi. A mű koreai videoklip adaptációja az MIT-re.

A paródia klip elkészítésében a MIT is segítséget nyújtott. A diákok felkérésére több tanár is részt vett a forgatásban.


Stu Schmill - a szemüveges mosolygós, akinek a vállára hajtja a fejét az énekes - a Felvételi Iroda Dékánja.

Eric Lander, a kékinges, aki az asztalon - is - ugrál, matematikusként kezdte pályáját, aztán átnyergelt a neurobiológiára. Jelenleg az emberi genom feltérképezésével foglalkozik és 2004-ben a Times beválasztotta korunk 100 legbefolyásosabb kutatója közé.
Lander az órája utolsó pár percét szánta a klipre és kijelentette a hallagtóságnak: Ennyit a neurobiológiáról, most jöjjön a MIT Gangnam Style.

Noam Chomsky - aki a teáját hörpöli - a modern nyelvészetet találta ki. Őt a nagyközönség politikai, társadalmi írásairól ismeri. Chomsky korunk egyik lengagyobb gondolkodója. (Vájtfülűeknek a Chomsky style adjunction, magyarul Chomsky-féle adjunkció egy létező nyelvészeti fogalom.)

Donald Sadoway - aki az irodájában táncol -, 2012-ben lett a Times listáján korunk 100 legbefolyásosabb kutatójának egyike. Fő kutatási területe az akkumulátorok élettartamának és kapacitásának a növelése.

Tim, a Hód az MIT kabalaállata.

Rajtuk kívűl még rengetegen részt vettek a mű megalkotásában, így a bronzpatkány, a MIT egyik kórusa és az egyetem kviddicscsapata is.



Erre csak annyit lehet mondani, hogy IHTFP.

5 megjegyzés:

Ziebi írta...

:DDDDDDDDDDD

Cserébe, sokszeretettel:

http://www.youtube.com/watch?v=CayMeza487M

edina írta...

Hihetetlen :D / az eredetit nem nézném meg,de EZ,nagyon jó :D

edina írta...

a linkek alapján annyira nem is hihetetlen már...:D

NP írta...

Csúcs, szuper!

Jó Sir Robin a bátor írta...

csúúúcs :D