2010. július 14., szerda

Kutyakomédia


Picur and Yoda
Originally uploaded by ribizlifozelek

Yoda tudja, hogy minden épület és ház, ahol lakunk, az az övé. Az ott esetleg lakó kutyák betolakodók, a postások pedig ellenségek.

Picur tudja, hogy hosszú évek óta lakik a házban, az az övé. Picur haláltmegvető bátorsággal védi a házat a támadó gonosz postások ellen.

A két háztulajdonos kutya pár napig együtt kell lakjon - én pedig gondoskodom róluk. Azaz ők gondoskodnak a szórakoztatásomról és idomításomról.

A legnagyobb feladat a közös séta: Picur póráz nélkül sétál és gazdája szemöldökrezdülésére is hallgat (amikor úrinői kedve azt diktálja). Yoda pórázzal sétál, egyébként meg azt csinál, amit akar. Én meg azt, amit ő.

Nehéz dolog így együtt sétálni: Picur - aki úgy néz ki, mint egy Pingvin - utálja a pórázt, ezért ha rátekeredik a lábára megáll és nem hajlandó menni. Yodának a póráz biztonságot ad (a gazdi nem tud elveszni, ő mindig fogja).

A két eb egyvalamiben ért egyet: a póráz úgy igazán biztonságos, hogyha össze van makramézva, lehetőleg úgy, hogy a lábaim is részei a fonatnak. Külön-külön.

Az elkövetkező pár bejegyzés részben arról fog szólni, hogyan jön ki a Jedi Mester a Pingvinnel és én hogy tudom kihúzni a lábam a két póráz alkotta hurokból.

2 megjegyzés:

Marcsi írta...

haha :) alig varom :)

NP írta...

:)
gyönyörű képeket tettél fel!