2012. június 19., kedd

Las Vegas előörse Mesquite

Main Street

A sziklákon vegetáló sápadt kórók homokon vegetáló sápadt kóróknak adják át a helyüket, ahogy az autópálya meredeken leereszedik a Virgin-folyó völgyében Arizonából Nevadába. Itt jelennek meg az első, a szomjanhalás rémével küzdő kaktuszok is és itt áll Mesquite városa.

Mesquite

Mesquite az a hely, ahol évek óta megállunk tankolni, megborzongunk a kaszinókon, esetleg eszünk egy szendvicset és megyünk tovább. Most azonban megálltunk és végigautóztunk a főutcán, sőt, Yoda elemezte a várost árnyék és pisilési lehetőségek szempontjából is.

City Hall

Mesquitét mormon telepesek alapították, csakúgy, mint Las Vegast. Ők ezt a helyet Mesquite Flat-nek nevezték, amit később Mesquitére egyszerűsítettek. Aztán megnyitották a kaszinókat és az összes bűnös utahi lélek elkezdett idejönni inni és kaszinózni.

City Hall

Mesquite ma erről szól: a város hatalmas kaszinók védik a csődtől. A kaszinóerődök között pedig egy csendes, álmos kisváros izzik a forróságban. Az emberek légkondicionált otthonaikban vagy a kaszinókban várják a jégkorszakot.

Van múzeum is - előzetes bejelentésre látogatható.

Best shade in Mesquite

A kisvárosban legjobban a városháza tetszett. Látszott, volt ízlés, volt pénz és lett fű. Ezt az épületet és az előtte levő füvet szerette Yoda a legjobban.

Las Vegas dried our water supply

Nekünk a szobrok is tetszettek. Valószínűleg azt jelképezik, hogy Las Vegas elszívta az utolsó csepp vizet is a környékről.

Las Vegas sucked our water

1 megjegyzés:

Unknown írta...

Szép, nyugis helynek látszik! Ott talán a madár sem jár?