2008. július 19., szombat

Állatbolt


Fressnapf
Originally uploaded by ribizlifozelek

Apu mondta, hogy egy régi iparcsarnokból üzletház lett valahol a Hengermalom úton. Az üzletházban pedig van egy kisállatáruház, ami nem is kicsit.
Yodával elmentünk megnézni. Érdekelt, mi van ott, hátha elfogy a kutyakaja. Yoda igencsak terebélyesedik (vulgárisan szólva, nő a segge) és félő, elfogynak a falatkák.
A boltot először virtuálisan kerestem meg: a cég honlapját megtaláltam, azt a menüpontot is gyerekjáték volt fellelni, ahol az áruházlánc üzleteit sorolják fel. A bajok akkor kezdődtek, amikor az egyes boltokat kerestem. Azt nem lehetett megtalálni. Arra gondoltam, a Firefox-szal van baj, megnéztem Explorerrel is. Ott se találtam semmit. Feladtam.
Inkább megkerestem autóval.
A régi iparcsarnok nagyon jól nézett ki.

Industrial building

Az állatbolt is.
Megkérdeztem, bemehetek-e kutyával és igent mondtak! Nagyon boldogok voltunk, Yoda lelkesen szaglászta a kutyakekszeket, csemegéket. A vásárlók csodálkozva nézték a kutyát, nekem úgy tünt, ez a megoldás az eszükbe se jutott.
A bolt tetszett, de kicsit drága volt. A Salt Lake Cityben 10.000-ért vett kutyadoboz itt 20.000 volt - de legalább lehetett kapni.
Igazi sikere Yodának akkor volt, amikor a látogatás végeztével vezényszóra (kérésre) beugrott a dobozába. Kekszet vettünk, az állat meg kapott még termékbemutató csemegéket. Nagyon élvezte magát, hogy mindenki őt ajnározza és még kekszet is ad neki.

Nincsenek megjegyzések: