
Tölgyfaforgácson füstölt narancsos bordák - olvastam a receptben és éreztem, összeszalad a számban a nyál. Bordák. Füstölve. Tölgyfaforgácson.
Egy dolgot tehettem csak: elővettem a füstölőt és munkához láttam.
A recept elképesztően egyszerű volt.
A bordákat bedörzsöltem paprikával, sóval, borssal, mustárral. A bedörzsöl bordákat betettem a füstölőbe és két órán át füstöltem őket.
Két óra elteltével kinyitottam a füstölőt.

A bordákat betettem egy tepsibe és leöntöttem őket narancslével, majd 275 F fokra betettem őket a sütőbe egy órára.

Egy óra elteltével kivettem őket a léből és rátettem a bordákat egy alufóliára és grill fokozaton két-két perc alatt kérget égettem mindkét oldalukra.

Aztán egy kis zöldborsóval tálaltam.
Aztán csak ettünk, ettünk, ettünk. Szerencsére senki se dícsérte a zöldborsót.

2 megjegyzés:
ez igen jol hangzik.meg sohasem keszitettem bordat, de moeghoztad a kedvem:D
Probald ki!
Finom.
Megjegyzés küldése