2012. február 1., szerda

Igazi vegasi lagzi I

Golden Gate

Vick és Vickie évekig szemezett egymással. Kapcsolatuk nem viharos szerelem volt első látásra, hanem apránként érett házassággá. Évekig csak nézték egymást, bámultak egymásra és valószínűleg elgondolták, milyen lehetne együtt. Sokáig azonban semmi sem történt. Csak voltak, léteztek egymás mellett.

Közel dolgoztak egymáshoz, ez volt a szerencséjük.

Viva Vegas

Vick egy klasszikus Fremont street-i kaszinóban dolgozott. Valódi cowboy volt, piros ingben, mély hanggal, nagy kalappal, még nagyobb csizmával és még ennél is nagyobb szívvel.

Vick dohányzott, mellényzsebéből mindig kikandikált egy zacskó pipadohány vége. Mint amolyan igazi, régivágású cowboy, Vick is mindig maga sodorta cigarettáit. Ma is állandóan szája sarkába tolt füstölgő cigivel látni a Fremont streeten.

Vick gyakran öszöntötte a kaszinóba betérő vendégeket egy barátságos, erős déli akcentussal kiejtett howdy podner-rel. A látogatóknak ettől időnként kiugrott a szíve a helyéről, Vick meg csak nevetett.

Vickie cowgirl volt, a lovatlan és táncos fajtából. A lány kurta, semmit sem takaró szoknyában, magasszárú csizmában, széles mosollyal táncolt. Híres volt tökéletesen kivitelezett lábemeléséről.

Vickie a helytelenkedő vendégeket hatlövetűjével bírta jobb belátásra. Ő Vickkel szemben dolgozott egy másik kaszinóban,

Vick és Vickie nem voltak éppen egykorúak. Vick 1951-es, Vickie 1979-es volt. Mégis megszerették egymást. Az érett cowboy és a táncosnő szereleme felkeltette a sajtó érdeklődését is: a helyi tévétársaságok szervezték a világraszóló esküvőt.

Vick és Vickie azóta is boldogok és együtt dolgoznak a Fremont streeten. Ők az utca két leghíresebb neonreklámja.

Vickie:

Vegas Vickie

És Vick:

Vegas Vick

1 megjegyzés:

Unknown írta...

Ez nagyon aranyos volt, gondoltam, hogy lesz itt valami turpisság! :)))