2012. február 13., hétfő

Vegasi abszurd

Strip

Las Vegas abszurd város. Mindenkinek azt magyarázom, hogy Las Vegasban vagyok. Amikor emilek-re válaszoltam a városból, mindenkinek elpanaszoltam, hogy nem hoztam rövidujjú inget és melegem van. (A válaszokat nem írom ide, mert ez egy viszonylag kulturált blog.)

Közben be se tettem a lábam Las Vegasba.

TI

Las Vegas leghíresebb része, a Strip nem Las Vegasban van. De ha azt írom, hogy Clark megyében sétálok és melegem van, mert nincs rövidujjú ingem, akkor nem kapok ennyi fenyegető levelet.

Amit igazi Las Vegasnak mondunk, a Strip, a Bellagio, a Wynn, a Flamingo, a Venetian, a Treasure Island az nem Las Vegasban van, hanem Clark Countyban.

TI

Amikor “Las Vegas” a különféle maffiák pénzmosodája lett, a városi tanács - és a régi Fremont street-i kaszinók - nem kértek a konkurenciából és kiszorították a keletiparti idegeneket a városukból.

A gengszterek így kénytelenek voltak egy ürest területen, a Kaliforniából idevezető út mellett építkezni Clark megyében és a valós városhatártól jó messze kitenni a Welcome to the Fabulous Las Vegas táblát.

A tanácsnokok leszármazottai meg azóta verhetik a fejüket a falba: Clark County éves szinten csak a szerencsejátékból 9 milliárd dollár bevételre tesz szert.

Harrachs

2 megjegyzés:

Boston2 írta...

Ha nem tudod legyőzni, adóztasd meg? :)
Kíváncsi vagyok, a többi maffiatevékenység mikor kerül ebbe a kategóriába...

Unknown írta...

HÁt, nem kéne idegesiteni tényleg az embereket ezzel a rövid ujju inggel, mikor itt is majd meg fagytunk az utóbbi hetekben a -15 fokban!!! :)))

Azért látom, megint jó helyen vagy! :)