2012. február 16., csütörtök

Szívroham

Over 350 LBS eats FREE

- A kedves betegnek a háromszoros koszorúér műtétet ajánljuk - a nővérke kedvesen mosolygott a betegre a Szívrohamban, miközben a receptet körmölte.

A kedves beteg kért egy koszorúér-műtétet, de valami nem sikerült tökéletesen: szívrohamot kapott.

Szívroham van a Szívrohamban - telefonáltak a 911-nek és reménykedtek, hogy a mentők nem röhögik el az újraélesztést.

A Szívroham - Heart Attack - nem egy szívkórház, hanem egy vendéglő a Fremont Street-en. A vendéglő egy paródia: 350 fontnál nehezebb látogatók ingyen esznek, egy koszorúér-műtét burger nyolcezer kalória, a zsömléket zsírral kenik meg és a sültkrumplit zsírban sütik ki. A vendég a beteg, a rendelés a recept és pincér a nővér. Az emberek imádják ezt a helyet, ami a világ legrosszabb gyorsétterme szlogennel is hirdeti magát.

Szerencsére a vendég (páciens) nem halt meg, a mentősök visszahozták az életbe, így majd visszajöhet elfogyasztani a hamburgere maradékát. (A legnagyobb hamburger közel egy kiló húst tartalmaz.)

Szeretem a morbid humort, így azt hiszem, ezt ki kell próbálnom. A maradék étel pedig jó lesz a hét többi napjára.

Neonopolis and Aladdin's Lamp

Forrás:
http://eatocracy.cnn.com/2012/02/15/man-suffers-heart-attack-while-eating-triple-bypass-burger-at-heart-attack-grill/?hpt=hp_c2

4 megjegyzés:

Unknown írta...

Te jó ég! Én tuti rosszul lennék már a szagtól! Persze biztos finomak is azok a kaják, no de ennyi ilyet enni! Hát, elég félelmetes nekem! És nem félnek? Vagy tényleg van egy berendezett orvosi rendelő a pincében a visszatérő pácienseknek. Mert ilyen adag kaják után kell is!

Azért meséld el, hogy finom volt-e! És mi jutott eszedbe először az adag láttán, és légy szives fényképezd le is, ha lehet!

GlobalGrover írta...

igen errol hallottam itt a hirekben....

Christine írta...

Én arra lennék kiváncsi vajon meddig ehetne ingyen egy rendszeresen mondjuk naponta visszatárő 350 fontnál nehezeb vendég? :-))
A kilós hamburgerre meg jól benevezném a párom. Neki valószinűleg nem okozna gondot az elpusztitása. De csak akkor ha épp nem éhes. :-))

Boston2 írta...

Elég ismert a híre :)

Nem lehet olyan szörnyű. Ha belegondolok, hogy gyerekként a nagymamánél zsíros kenyeret ettünk töpörtyűvel, szalonnával... és milyen finom volt...
És csak most lettem túlsúlyos, mikor sose eszek már ilyeneket. :(