2009. július 9., csütörtök

Lakótelepi séta


Housing estates
Originally uploaded by ribizlifozelek

Yodávak Kispesten is rengeteget sétálunk. Legtöbbször a kertvárosból a lakótelepre.

A fás, kertes őskispesti kertvárosban ugyanis alig van zöld. Fák vannak, de a járda mellett alig méteres vékony kis zöld csík húzódik, ami sokszor nem zöld (de csík).

Időnként bokros, ide a kutya nem szívesen mászik be, időnként virágos, ide a Mestert nem szívesen engedem be. Néha kavicsos vagy csak üvegcserepes. A lényeg, hogy kevés a hely pisilni, kakilni. A betontenger lakótelepen viszont jókora füves placcok vannak (igaz, néha üvegcserepekkel).

Itt még kutyafuttató is van, igaz, a kerítését több éve ellopták, a kitett zacskókat pedg valaki hazaviszi. El sem merem képzelni, mit lehet csinálni ekkora zacskókkal. Lehet, valami boltban ebbe csomagolják a szendvicset?

Valahol ironikusnak tartom, hogy a lakótelep betondzsungelébe kell menni kutyát sétáltatni, de itt ez a legjobb megoldás. Ráadásul itt négylábú haverokkal is lehet találkozni.

Housing estate

3 megjegyzés:

Ziebi írta...

a kutyásoknak kitett zacskót hazavinni? :D

Most sírjak vagy nevessek? :/

Ziebi írta...

Ui: bár valószínű hogy abból a zacskóból senki nem lopja el senki a szendvicsét a közös hűtőből :D

Névtelen írta...

Valamikor réges régen itt sétáltattam Bagót a bátyám többszörös dijnyertes magyar vizsláját.Ő az autókat részesitette előnybe , különös mód végig szaglászta a nyugati modelleket de megszentelni csak a Daciákat szerette.