2009. július 31., péntek

Yoda tulajdonosi tudata


Yoda
Originally uploaded by ribizlifozelek

Este szokásos helyünkön, egy faluvégi leendő lakóparkban sétáltunk. A lakópark a zöld hegyek lábánál, az egykori körtésben fog épülni. Már kész az út (sőt, már málik is szét), a lámpák, a csatorna (ezek fedlapjait már párszor el is lopták) és néhány ház is áll.

A körtésben gyülekezik péntek esténként az ezüstifjúság, akik nem járnak partyzni, de van motorjuk és autójuk. Sok kutya itt sétáltatja a gazdit is.

Paty and the Zsambek basin

Yoda nem szereti az idegeneket a körtésben. Ide csak kutyával lehet szerinte bejönni. Az rendben van. Kutya nélkül azonban gyanús a sétáló. Különben is, Yoda tudja, hogy a körtés az övé, csakúgy, mint a ház, a salt lake citybeli ház, az ottani ismerőseink, barátaink háza.

A mögöttünk sétáló középkorú házaspár is gyanús volt. Miért sétálnak itt? És miért nincs kutyájuk? A Mester többször is rájuk mordult. A motoros fiatalokat is csak Yoda jóindulata mentette meg a komolyabb következményekkel járó konfrontációtól.

Persze lehet, a Mester most koncentrál, elvégre egész Utah is hozzá tartozik és innen nehezebben tudja őrizni a határait...

2 megjegyzés:

Pyry írta...

Hiányzik Yoda :/

ribizlifozelek írta...

Szeptemberben megyunk!