2010. december 28., kedd

Karácsonyi krimi


SLC
Originally uploaded by ribizlifozelek

Megjegyzés: a jelen bejegyzés sokkoló eseményeket ír le naturalisztikus módon. Akik az ünnepek alatt - vagy általában - nem szeretnének ilyen történésekről olvasni, ezt a posztot jobb, ha átugorják.

Békés ünnepi hangulat ült Salt Lake City felett, mint szmog a völgyben. Mindenki otthon volt. Az emberek körbeülték a karácsonyi vacsorát és az utolsó húsdarabokat szopogatták le a csontokról. Az angyalra gondoltak, a békére, a szeretetre és arra, hogy hogy fogják lemozogni a magukba tömött kalóriákat.

A bűneset minket is megdöbbentett. Nemcsak időzítése miatt, hanem mert egy sűrűn lakott helyen, emberek között következett be, tőlünk alig két perc sétára. De semmit sem hallottunk. Mi se és a szomszédok sem.

A gyilkos csapott le.
Hosszú ideje várt türelmesen az elhagyott külvárosi utcában, hogy véres tervét végrehajthassa. Az áldozatnak karácsony estéjén esélye se volt. A bűncselekményt különös kegyetlenséggel hajtották végre. N., aki elsőként ért a tetthelyre, elakadó szavakkal számolt be a helyszínt beborító vérről és belsőségekről.

Az áldozat még élt, de olyan válaságos állapotban volt, hogy már nem tudták megmenteni.

A gyilkos mosómedve esélyt sem adott a csirkének a baromfiudvarban.

Pihi

6 megjegyzés:

Ricardo írta...

Nem én voltam! És nem is az ismerőseim!

Parmezán írta...

Az nhptv szerint "a mosómedve az USA legnagyobb részén megtalálható, kivéve a Sziklás hegységet, Nevada középső részét, Utah-ot és Arizonát."

Továbbá "a mosómedve mindenevő és megalkuvó. Bogyókat, gyümölcsöt, rovarokat, békát, tojást és rákot eszik. Egyes területeken fő tápláléka a kukorica"

Unknown írta...

Szegény csirke. Pipinek ezt el sem mondom! Még jó, hogy itt nincsenek mosómedvék, bár a rókák itt sétikálnak.

Névtelen írta...

Hat, pedig sok itt a mosomedve. Nem megalkuvo, hanem opportunista. Ha ott volt a csirke, akkor ott volt.

Pyry írta...

Van mosómedve. Tavaly egyik éjszaka majdnem elütöttünk egyet.

Christine írta...

Ha tárgyalás lesz én vállalom a mosómedve védelmét! Biztos nyomós oka volt a tette elkövetésére. Feltéve ha ő követte el és nem mondjuk egy arra tévedt kóbor farkas, medve, kardfogú tigris, vagy tirex....:-)) Tudjátok az ártatlanság vélelme...vagy mi.