2008. augusztus 8., péntek

Tundra Budapesten


Barn
Originally uploaded by ribizlifozelek

A Toyota Tundra egy bivcalyerős kisteherautó. Van benne 5.7 L V8 motor, 6 sebességes automata váltó és akkora fékek, hogy súlyuk lehúzna egy vizilovat a Nílus fenekére.

A Tundra Amerikában tipikusan a farmerek autója; golyóálló változatát pedig érdemdús mexikói drogdílerek veszik.
Egy farmon valóban a lehető legjobb választások közé tartozik. Mindent elvisz, erős, kitartó és megbízható. És persze nem műanyagból van.

Nagyon jól néz ki mondjuk egy két tonna cementtel megpakolva (még menni is tud vele). Kisiparosok is használják. És még szép is valahol.

A Ráday utcán átcsörtetve azonban nevetséges volt. Oda nem illő. Mivel a japánok ráadásul egész jól hangszigetelték azt a V8-at, normál üzemmódban nem is nagyon hallani. Pont ezért a pesti Tundrát fel kellett spécizni, hogy brummogjon. Zörögjön. Hadd hallja a gyalogos, közeledik Valaki. Esetleg Voldemort nagyúr. Vagy egy újabb elszabadult orosz tank. Vagy Dél-Oszétiában vagyunk és sok elszabadult orosz tank közeledik.

Kérem, tessék ésszel venni autót. És ha már van egy jó gyári beállítása, ne tessék elbarmolni. Plíz. Nem hiszem, hogy erre az elefántra kellene a tuning. Ekkora hó meg amúgy sincs itt:

Nincsenek megjegyzések: