2008. november 9., vasárnap

Még pár gondolat a választásról


Papa John's
Originally uploaded by ribizlifozelek

A választásokról már írtam egy csomót, de most, hogy az egész cirkusznak vége, pár dolog azért még az eszembe jutott.

Azért is most kerítek erre sort, mert ma reggel fogytak el a választás éjszakájára rendelt elemorzsia utolsó falatkái. Mivel akkor a műsorra voltunk kíváncsiak, rendeltünk Papa John's-tól egy pizzát, üdítőt, fahéjas sütit, csirkeszárnyakat és sajtos pizzatésztát. Az online leadott rendelést a cég felvette. Három óra múlva szállítottak volna. Választás volt, mindenki a tévé előtt rágta a körmét, a beef jerky-t vagy a pizzát.

Delivery problem

Szerencsére egy órán belül megjött a csomag. Sokkal több volt, mint amit a Domino pizza szokott hozni. A fahéjas süti önmagában elég lett volna, a csirkeszárnyak egy komplett baromfitelep lemészárlásából maradtak vissza, a pizza fele pedig másnapi ebédünkké vált.

Így felszerelve az eufóriától is meg tudtuk magunkat óvni. Sokan azt várják, most egycsapásra minden megváltozik. Az Egyesült Államok kárpótlásul Iraknak adja Alaszkát és mivel megváltoztak, egy Palint sem adnak mellé. Egy gallon benzin megint egy dollár lesz, és az emberek többet nem ijedt nyáj módjára fognak viselkedni a tőzsdén.

Road block

Sajnos szerintem ez nem egészen így lesz. Minden államnak vannak érdekei. Minden államnak vannak elkötelezettségei. Ezek nem fognak nagyon változni. A világ talán zöldebb lesz, a hangsúlyok kellesebbek lesznek, de a Patriot Act marad. Persze, remélem, azért minden jobb lesz.

Minuteman missile

2 megjegyzés:

Ziebi írta...

Leszűrtem ám a poszt lényegét: szóval ez valami Combo Meal volt Papa-nál? :D

ribizlifozelek írta...

Pontosan!