2011. április 5., kedd

Népek a szállodában III - A Nikotinmanó főz

English breakfast

Három hónap bostoni szállodai élet alaposan megismertük a Nikotinmanót.

A Nikotinmanó floridai építőmunkás, született angolszász amerikai. Ősei Hódító Vilmossal érkeztek Angliába és Amerikában Buffalo Billtől vették a bölényhúst. A Nikotinmanó esténként a szálloda egyik hátsó kijáratánál ül, pöfékel és családi életet él.

Preparing breakfast

Reggelente a Nikotinmanó szalonnát süt: szobája előtt elhaladva Yodának is és nekem is beindulnak a pavlovi reflexeink és nyáltól csöpögő pofával fordulunk be a lépcsőházba.

Breakfast

A Nikotinmanó hatig dolgozik és mindig nehéz teher alatt görnyedve tér meg a szállodába. Vállán 32 teli sörösdobozt tartalmazó ládával felbattyog a szobájába. Ekkor főzni kezd: sörkorcsolyának szalonnát süt. Yodával nyáltó csöpögő pofával vonszoljuk be magunkat a koraesti sétáról. Ekkorra már orálisan hozzájutottunk napi koleszterinadagunk többszöröséhez.

English breakfast

Este a Nikotinmanó a szakálla mögé borítja a maradék söröket és levonul pöfékelni és családi életet élni. Mikor ezzel végez, általában csinál egy késői vacsorát: szalonnát süt.

Majdnem biztos vagyok benne, hogy száz évig fog élni.

Breakfast

4 megjegyzés:

Christine írta...

Muszájos sört is inni e mellé a kaja mellé azért hogy száz évig éljek? Akkor inkább beérem nyolcvannal. :-))

Phoebe írta...

Mi az a fekete cucc?Mintha veres hurka lenne??

NP írta...

Milyen alkat Nikotinmanó?

ribizlifozelek írta...

Christine, sor nelkul csak 75-85. Palinkaval es sorrel 100-110.

Phoebe, igen, veres hurka (black pudding).

Observer, csontos, vekony, 160 magas, loarcu, 30 centi hosszu szakallal. Kora meghatarozhatatlan: 30 es 60 kozott valahol.