2012. január 20., péntek

Wendover Will

Wendover

Wendover nem a világ vége - de már közel van hozzá. Wendover Will is a világ végét kémleli, remélve, hogy egyszer meglátja. Vagy nem. Az filozófiai kérdés, hogy a világvége Nyugat- vagy Kelet-Wendoverhez van-e közelebb.

Wendover

Kelet-Wendover Utahban van és megy tönkre. Nyugat-Wendover Nevadában van és virágzik, miközben közeledik Utahhoz. Nevada többi része hivatalosan a csendes-óceáni időzóna része - kivéve Wendovert, ami a utahi időzóna része, a város úgyis a utahiakból él, nehogy már tekergetniük kelljen a mutatókat.

Wendover Will

Wendover Will egy wendoveri neonszobor, ami büszkén néz le városára. Pet Donnertől 1951-ben rendelték a szobrot. Akkoriban minden, magára valamit is adó vegasi üzletember Salt Lake Cityől rendelt minőségi munkát. Donner Salt Lake Cityben kényelmesen rajzolgatott és megcsinálta Willt, aztán egy füst alatt csinált egy hasonló szobrot is Las Vegasba. Will dohányzik és egy zacskó pipadohány is van a zsebében. Will jó ember, és még az sem izgatta fel, hogy amikor a kaszinó megszünt alóla, kevésen múlt, hogy nem guberálók között találja magát egy szeméttelepen. De aztán Wendover megvette és kiállította diadalmas pózban a város végén. Azóta is ott van az utazók legnagyobb örömére és keresi a világ végét.

Montego BayW

3 megjegyzés:

GlobalGrover írta...

meg egy Isten hata mogotti hely :-)

Montego Bay-rol jut eszembe.... voltam az igazim. jo kis hely am....

GlobalGrover írta...

*igazin

ribizlifozelek írta...

Az csak másolat, ez az igazi (irónia) :)