2008. december 10., szerda

Magna 2


Dyche's Rexall Pharmacy
Originally uploaded by ribizlifozelek

Magnában a Fő utcában parkoltunk le. Az utca szinte üres volt, csakúgy, mint az elhagyott, vagy félig elhagyott boltok.

A városka teljesen reményvesztett volt. Látszott, aki itt él, véletlenül se megy a főutca közelébe, hagyak nem a kocsmákat keresi fel. A megmaradt boltok régiséget és élelmiszert árultak vagy csak elhagyottan árválkodtak, mint az egykori elegáns J. C. Penny.

J. C. Penny

J. C. Penny itt bezárt, az épületből múzeum lett, de igazából már a múzeum is bezért.

A hispán élelmiszerbolt megáldotta a pultokra kitett ételt, talán mert ők megnézték a termékeken a szavatossági időt. A közértből még áltutalásokat is le lehetett bonyolítani egész Dél-Amerikába.

DSCF0541

Tőkeinjekcióra az egész belvárosnak szüksége lenne. A kocsmákba jártak a helybeliek, egy magánklubba pedig motorosok jöttek szép számmal. Klasszikus motoros fazonok voltak, olyanok, mint akiket a filmekben lehet látni. Bőrdzsekit hordtak és övig ért a szakálluk. Motorjaik katonás rendben parkoltak a kocsme előtt.

A jobb napokat látott helyi újság parkolójában aztán láttunk egy jó pár évtizedes falfestményt. Az mutatta meg igazán, milyen forgalmas kisváros volt ez valamikor.

Old Glory of Magna

2 megjegyzés:

Peter Barabas írta...

Szerintem az lesz hogy előbb-utóbb valakinek lesz majd valamilyen működő, zseniális ötlete, és valamit fognak kezdeni ezekkel a kisvárosokkal is...csak ki kell várni...:)

ribizlifozelek írta...

Az a baj, hogy ennyi regisegbolta es szabadteri muzeumra nincs szukseg.

Esetleg, ha filmet csinalnak a Simpsonokbol, itt lehet forgatni.