2008. december 13., szombat

A bátor nyúl


Did you eat the starter cable of my car?
Originally uploaded by ribizlifozelek

Az egyik közeli házban, nem messze a Smithtől lakik pár nyúl. Lakik ott három japán fiú is, de ők nem annyira lényegesek.

A nyulak a kertben laknak, van egy fekete, egy fehér és egy tarka. Sokat filóztunk azon, van-e olyan japán ünnep, amikor a tábortűz feletti rácshoz erősített nyuszikat kell körbetáncolni. Végül úgy döntöttünk, a nyulak hobbiból vannak ott és nem a közeledő élelmiszerhiányos időszakra való felkészülést jegyében költöztek a kertbe.

Rabbit, run

Az egyik nyúl felfedező hajlamokkal rendelkezik. Míg társai békésen majszolják a japánkertben a répát, addig ő elindul, megkeresni a mesebeli nagy répamezőt. Már többször láttuk a szomszéd kertjében, most azonban, a reggeli hóesésben a járda közepén ült és optimistán bámulja a közeledőket.

Yoda szereti a cicákat, mókusokat és nyulakat. A három nyulat gyakran nézte a kerítésen keresztül. Most nagyon megörült, amikor a bátor nyúl a járda közepén ülve várta.

Yoda in the snow

Elindult fele, a nyúl azonban, amikor meglátta, hogy nem egy kékbe öltöztetett répa közeledik hozzá, elveszítette bátorságát - vagy megtalálta az eszét - és visszamenekült a kertbe.

Azt nem tudjuk, hogy Yoda potenciális barátot vagy potenciális reggelit látott benne.

3 megjegyzés:

Peter Barabas írta...

Jó dolog Yodának lenni. Kalandokkal teli az élet :)

Peter Barabas írta...

Jah, és a Barabás is én vagyok, csak néha másképp vagyok bejelentkezve a gugliba :)

Pyry

ribizlifozelek írta...

Igen, viszik kirandulni, setalni, szorakoztatjak... Kiralysag.