2008. december 29., hétfő

Yoda reggeli sétája


Yoda
Originally uploaded by ribizlifozelek

Karácsony van. Újév lesz. Meg minden ilyesmi. Életmódunk kicsit megváltozik. Többet eszünk, tovább vagyunk fenn, később kelünk. Ilyenkor pedig aggódunk: Yodának ki kell mennie.

Yoda nem aggódik, neki nem kell kimennie, csak mélyebbe fúrja orrát a fenekébe, közelítve a tökéletes kör (az ünnepek miatt gömb) formához. Ő ráér. Mi ezt nem tudjuk és kétségbeesetten kapkodjuk magunkra a ruhát, miközben a Mester csak begrebbenti brezsnyevi szemöldökét és alszik tovább.

Pár perc alatt elkészülünk és adnánk rá a zoknit, de a póklábak eltünnek valahol a gömbben, a Mester meg sértődötten pislog. Nagy nehezen sikerül kiszedni egy lábat, ráadni a zoknit, az akció után a láb ismét eltűnik. Ha ezt végigjátszottuk mind a négy lábbal, jöhet a kabát, majd az indulás. Közben állandóan lesni kell a Mestert, mert a figyelmetlenséget tökéletesen és azonnal kihasználja és az asztal alatt landol.

Egyszerűen nem akar kimenni - reggeli előtt.



Breakfast

4 megjegyzés:

Peter Barabas írta...

Már nem sok idő és Yoda megtanulja kivetíteni magát..és akkor csak a kivetített kép megy sétálni. Ha szerencsétek lesz azon már eleve lesz zokni. :)

some woman írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
v írta...

Yoda joarc! A mi Steve-unk bezzeg amint megszolal az ebreszto o mar farkat csovalva rohangaszik fel-ala a lakasban. Legszivesebben az agyrol rogton az utcasarkon levo tablahoz ugrana egy pislantasra.

ribizlifozelek írta...

Yoda egy igazi Jedi. Szerintem ki tudna magat vetiteni, de nem akarja.

V, Yoda egy holgy, lehet ezert :)