2007. november 27., kedd

Dobozolás


Boxes
Originally uploaded by ribizlifozelek

Anikónak kellett pár papír.
Az volt a napi harci feladatom, hogy ezeket a papírokat megtaláljam. A papírok valószínűleg a kisszobában voltak. De lehettek a hálószobai beépített szekrényben valamelyik dobozban. Vagy máshol.
A hálószobai szekrénnyel kezdtem, mint a kevésbé valószínű hellyel. Itt lakik egy doboz, amire az van írva: NAGYON FONTOS PAPÍROK.
Átnéztem őket, egy részük nagyon fontos volt, más részük rettenetesen fontos volt - 2000-ben. Itt voltak a SAAB szervízszámlái. A Dodge szervízszámlái. Az MIT-s biztosítás. Egy borítékban akkurátusan összegyűjtve a MITWPL 2000-es új könyveinek listája.
Miután ezzel a dobozzal végeztem, a kis szobába toppanék. Yoda kisomfordált, nem szereti a kisszobát, tele van kerékpárral és egyéb gyanús cuccal, ráadásul az általa gyűlölt kutyakaját is ott tartjuk.
Kezdtem a kerékpár mögötti dobozokkal. Sokan voltak és sok papír volt bennünk: cikkek minden mennyiségben és lehetséges előfordulásban, festői összevisszaságban. Pár 2002-es repjegy között békésen húzódott meg a SAAB biztosítása vagy a 2001-es év összesített bankszámlakivonata. A legjobban a northfieldi lakáshoz adott ismertető tetszett: hogyan kerüljük el az otthoni ólommérgezést.
Találtam össze-vissza úgy 500 oldal tisztapapírt és 10 centi firkapapírt. Különleges papírt, amire Anikó a doktoriját nyomtatta. Találtam továbbá rengeteg port. Ebből volt a legtöbb. Meg nyomdafestékből.

Nincsenek megjegyzések: