2007. december 22., szombat

Karácsonyfadíszek


Christmas
Originally uploaded by ribizlifozelek

Nézegettük az Amazont. Ez jó szórakozás, ráadásul anélkül lehet karácsonyi ajándékot venni, hogy az ember elmenne a világvégére egy boltba. Mert a világ már olyan, ha elmegyünk a végére, akkor nem egy boltba megyünk, hanem többe. Az Amazonon meg mindezt megspóroljuk. Ülünk, üldögélünk a gép előtt, a kutya barátságosan dorombol, vagy mi és lehet nézelődni.
Anikó imád szörnyülködni borzalmas dolgokon. Én mérsékeltebben, de sokkal jobb az Amazonon szörnyülködni, mint bemenni egy boltba, ahol végig kell nézni mindent, ami borzalmas, szörnyű és undorító. Azért is jó ezt az Amazonon csinálni, online, mert az ilyen boltok fizikai megtestesüléseiben mindig árulnak valamilyen spéci szappant, vagy füstölőt, amitől előjön valami allergiám. Az allergiám nem elviselhető tüsszögésben vagy orrfolyásban nyilvánul meg, a tünet azonnali hasmenés.
Számítógép előtt még ez nem kapott el. Ezért is jó Amazonon nézni a borzalmakat. Most jön a karácsony, karácsonyfadíszeket árulnak nagy mennyiségben. (Mi részben csinájuk őket, az sokkal izalmasabb.)
A legszebb a taco-formájú dísz volt, de lehetett autót akasztani a fára. Vagy aktatáskát. Esetleg hamburgert. Sajnos arra nem emlékszem, hogy ez utóbbi cikk hagymaszagú volt-e.

Nincsenek megjegyzések: