
- Mit együnk?
- Halat?
- Az túl egészséges.
- Teszek rá majonézt és sok sajtot.
- Akkor jó.
Tettem.
Ezt a receptet nem nemes halakra találták ki. Lazaccal, tonhallal elkészíteni szentségtörés lehet, de valami egyszerű halnak és csirkének pont jó.

- 2 kanál parmezán sajt
- 1 kanál vaj
- 2-3 kanál majonéz
- citromlé (fél citromnyi)
- pár csipet bazsalikom
- csipetnyi hagymapor
- két-három csipetnyi zeller
- só (kihagyható)
- 3-4 vékony szelet hal
A halat leszámítva mindent összekeverünk, közben félig meggrillezzük a halat, majd bekenjük a krémmel, aztán visszatesszük a halat és tovább grilleztük.
Amikor elkészült spenótot ettünk hozzá.
2 megjegyzés:
Leírnád hogy miből mennyi? Köszönöm
Monika, teljesen igazad van, potoltam.
Megjegyzés küldése