2011. február 15., kedd

Grillezett, majonézes hal

Fish

- Mit együnk?

- Halat?

- Az túl egészséges.

- Teszek rá majonézt és sok sajtot.

- Akkor jó.

Tettem.

Ezt a receptet nem nemes halakra találták ki. Lazaccal, tonhallal elkészíteni szentségtörés lehet, de valami egyszerű halnak és csirkének pont jó.

Spinach with fish

- 2 kanál parmezán sajt
- 1 kanál vaj
- 2-3 kanál majonéz
- citromlé (fél citromnyi)
- pár csipet bazsalikom
- csipetnyi hagymapor
- két-három csipetnyi zeller
- só (kihagyható)
- 3-4 vékony szelet hal

A halat leszámítva mindent összekeverünk, közben félig meggrillezzük a halat, majd bekenjük a krémmel, aztán visszatesszük a halat és tovább grilleztük.

Amikor elkészült spenótot ettünk hozzá.

2 megjegyzés:

monika76 írta...

Leírnád hogy miből mennyi? Köszönöm

ribizlifozelek írta...

Monika, teljesen igazad van, potoltam.