2011. október 22., szombat

Halloween-séta

Help me out!

Az ember kétségbeesetten próbált kikapaszkodni sírjából, csontos izületei fehéren világítottak, ahogy megpróbálta lerázni magáról a földet.

- Halloween van - nyugtattam a csontok láttán lelkesedni kezdő Mestert.

- Nem igazi csont. Műanyag.

Waiting for Halloween

Halloweenkor rengetegen ünneplik morbid humorral az élniakarást. Sokan, miközben vicces vagy hagyományos sírköveket állítanak a kertben, nem is gondolnak bele, beintenek az elmúlásnak.

Happy Halloween!

Halottaskocsik vágtáznak Poe-val utolsó útjára, Lewis Caroll pedig nyuszis sírkó alatt nyugszik. Ha nyugszik.

POEtic

Mert Halloweenkor a természetfelettinek, az ismeretlentől való félelemnek is adunk egy fricskát. A boszorkány tarka ruhában mászik fel az oszlopon (lehet, a kéményen kellene felkapaszkodnia, de normális ember retteg, ha a tetőre kell felmásszon, a Halloween nem a tériszony legyőzéséről szól).

Avid climber

Szellemek szellemeskednek a bejáratnál és éjjelente kivilágított kisértetbábúk rémítik halálra a járókelőket - már ha jár-kel valaki este az irigy szomszédokon kívül.

Hello!

Volt olyan, aki egyértelműen az édességvadászatra készült Trick or treat - Smell my feet feliratú szellemes szatyrokkal.

Smell my feet

Mások minden teketória nélkül felakasztották a szellemeket.

Hanged ghost

Yodával vidáman róttuk az utcákat, sütött a nap, igazi őszi vénasszonyok nyara volt. Meleg, közel húsz fok. A napsugár táncra kapott a szinesedő leveleken és a boszorkánykört formázó szellemeken.

Halloween Idill

- Baszkul ez az aquelarre - magyaráztam Yodának - Goya festett egyet, az megrázó, de ez itt vidám.

Aquelarre

Yodát nem érdekelték a boszorkánykör közepén álló kísértetek, nem voltak puhák és szőrösek, szemben a Halloween-macskákkal, akik direkt az ünnepre öltötték fel legkeményebb kandúr-kinézetüket.

Halloween Cat

Volt, aki romantikusabbra vette a figurát, mások a mennyiségre koncentráltak és a kert minden négyzetlábát beborították csontokkal, boszorkányokkal, óriási lila pókokkal és tökökkel.

Halloween

Volt, aki még az őszi lombot is Halloween-tököt formázó zacskóba szedte.

Halloween Trash

Mások hihetetlen bátorságról tettek tanubizonyságot és maguk faragták a töküket. Mások megelégedtek valamiféle segédeszközzel és műanyag tökük volt.

Halloween

Az ablakokból boldog horrorkertépítők és kísértetek lesték a rosszszándékú idegeneket.

Neighbors Watch

Mi csak fotóztunk és amikor Yoda végre talált egy szimpatikus élőhalottat, felemelte a lábát és ő is csúffátette a túlvilági lényeket.

Mortals!

4 megjegyzés:

Christine írta...

Köszönöm, jó volt veletek sétálni! :-)

Ypszi írta...

A boszorkany nem maszik az oszlopon, hanem nekirepult, te :D

Ypszi írta...

http://www.fugly.com/media/IMAGES/Random/witch-crashed-into-a-tree.jpg

:)

ribizlifozelek írta...

Ypszi, tenyleg!