2009. március 19., csütörtök

Egy útszéli motel


Gallup
Originally uploaded by ribizlifozelek

Itt vagyunk a sivatag közepétől balra egy útszéli motelben.

A motel a szokásos szürreális nagyon kisvárosi, nagyon országuti és nagyon tisztítószerszagú valami: 30 négyzetméter szoba gardróbbal, king size ággyal, a fürdő egyik fala tükör, méghozzá az, amivel az ember intim helyzetben szembe ül. Emellett a fürdoszobát valaki felszerelte telefoncsatlakozóval, biztos nagyon fontos emberekre is gondoltak. (Ül a fontos ember, telefonál és közben nézi magát a tükörben...)

Van pici uszoda és egy közepes méretű recepciós. Kutya csak a másodikon lehet és csak az oldalajtón jöhet be, bár a recepciós mondta, este mindegy, csak reggeli alatt ne legyünk ott kutyával. Reggeli a szokásos: kávé, müzli, gyümölcs, vaj, dzsem. Nagyjábol mindegyik kőolajszármazékokból készül. Az ajtó mágneskártyás, azoldalajtó mágneskártyas, a fizetés mágneskártyás. Sajnos az ajtókulccsal nem lehet szobát fizetni. A kutya 10 dollár extra, előre foglalva összesen 55 dollár egy éjszaka. Wifi ingyen a szobákban.

Berendezés spártai, kerekasztal, iróaszal, két szék, komód, hajszárító, hűtő, mikro, légkondi, tv, ventillátor, hat lámpa (????) és egy bakelittelefon, ami mar 1966-ban elavult volt, nagy gombokkal. A bútorokat egy SZOT üdülőből selejtezték.

Nekünk teljesen jó. Yodának is tetszik, már egyszer meg is védte egy későn jövő szomszédtól a szobát. (A kép illusztáció, mi egy másik út szélén, egy másik motelben vagyunk.)

Nincsenek megjegyzések: