2009. március 11., szerda

Darwin-díj Utahban


El Chupe
Originally uploaded by ribizlifozelek

Nem szeretek mindenféle idióta helyi hírt blogolni, de az emberi butaság különféle, olykor tragikus megnyilvánulásainak nem tudok ellenállni.

Centerfield egy poros kisváros, ami, miként a neve is mutatja, Utah közepén terül el. Van. (A fotó egy másik poros kisvárost mutat, de szerintem Centerfield is ilyen lehet.)

Antonio Ramos centerfieldi lakos késő délután észlelte, hogy fogyóban a pénze. A deficit eltüntetésének Antonio Ramos sajátos módját választotta. Elment a helyi boltba, ahol ráfogta 22-es puskáját az épp a szemetest ürítő eladóra.

A hölgyet fegyverrel bekényszerítette a boltba, majd a két eladótól a napi bevételt követelte. Eltette a pénzt, majd az egyik eladóval megkötöztette a másik kezét.

Antonio Ramos, 42 éves centerfieldi lakost nem az eszéről ismerték szomszédai.
Ramos, miuátn az egyik alkalmazott kezét elől összeköttette, letette fegyverét a pultra és elkezdte összekötözni a másik alkalmazottat.

Az összekötözött kezű nő ekkor felkapta a rabló fegyverét és Antonio Ramosra fogta.
Antonio Ramost az iskolában sok alapvető dolgot nem tanult meg. A rendőrség átlagosan négy perc alatt ér ki egy 911 hívásra. Egy átlagos golyó egy másodperc alatt 896 métert tesz meg. Őt mintegy másfél méter választotta el a puskacsőtől.

Antonio rávetette magát az összekötözött kezű, a puskát ráfogó nőre, akinek egy lövésre maradt ideje.

Néhai Antonio Ramosnak komoly esélye van elnyerni a Darwin-díjat.

1 megjegyzés:

Ziebi írta...

Jajj, csórikám... :)