Grilled vegetables
Originally uploaded by ribizlifozelek
Meleg volt. Pára volt.
Semmi kedvünk nem volt sokat és nehezet enni. Tudom, egyes német ismerőseim ebben a melegben megennének egy egész borjúmájat 34 fokban, majd utánaengednének egy egész Gundelpalacsinát.
Ezt most nem vállaltuk be. Egy rendes saslik elkészítéséhez sok idő kellet volna. Enni akartunk valami könnyűt.
A hagymát és a zöldségeket meg a gombát, meglocsoltuk olivaolajjal, sóval, borssal, orégenóval aztán betettük a sütőbe.
Ennyi volt.
Gyors volt és finom és még kivételesen jól is nézett ki.
Imádtuk.
Aztán majd ha jön a tél, megesszük a borjúmájat is.
2 megjegyzés:
Legközelebb tegyél bele egy pár szelet vinettét is hámozatlan s zuchinit hámozva s akkor nem imádságra hanem a borjúmájra is rákésztet.
Megprobaljuk! Amint huvosebb lesz, borjumajjal egyutt.
Megjegyzés küldése