Cheese
Originally uploaded by ribizlifozelek
Először tamáskodtam, amikor megláttam a házilag "elrontott" sajtot. Olyasmiket gondoltam, hogy a kecskesajt önmagában elég ízes és a mozarella elég ízetlen ahhoz, hogy itt mindenfélével elrontsuk.
De ha már volt egy nagy adag kecskesajt otthon a kecskefarmról, kipróbáltuk ezt a receptet.
Igazából szinte semmi munka nem volt vele: sajtdarabokat tettünk olivaolajba, amibe korábban egy kis szurokfüvet (vulgó: oreganót) kevertünk. Bármit lehet még hozzátenni. Például chiliport. (Lásd fotó.)
Félelmeim nem igazolódtak be: nagyon finom lett. És hála az olivaolajnak, még jobban hízlal.
Legközelebb kipróbáljuk, milyen lesz a sűrített joghurt, ha így olivaolajjal "rontjuk el".
3 megjegyzés:
Rossz nem lehet amiben sajt van meg olívaolaj :)
Tégy bele egy kis ribizlifőzeléket is s ha akkor sem lesz moslék szabadalmaztasd
Pyry, Nevtelen, ronda es finom.
Megjegyzés küldése