2012. május 23., szerda

Silver Reef I - A múzeum


Chamberpot

A múzeum ágytálban határozottan erős volt. Meglepőnek tartottuk, hogy egy évtizedeken át elhagyott városban a fennmaradt tárgyak jelentős része ágytál legyen. Voltak csizmahúzók is garmadával, de ezt egy olyan közösségben, ahol az emberek csizmában haltak meg, nem tartottuk meglepőnek. A bányászszerszámok jelenléte is elfogadható volt egy bányászvárosban. Meg a revolvereké is, amiket nagy számban találtak meg a romok között.

Wells Fargo Museum

Az se volt igazán újdonság, hogy a bank trezorja és a levelesládák megmaradtak.

Mail Boxes

De az ágytálak új megvilágításba helyezték a bányászlétet. Tehát voltak bányászszerszerszámok, csizmahúzók, revolverek és ágytálak. Lehet, Silver Reef annyira veszélyes hely volt, hogy az emberek gyakran beszartak ijedtükben.

Wells Fargo Museum

A múzeum jó volt. Valamikor ebben az épületben állt a helyi Wells Fargo bank a város közepén. A város azóta eltünt. Ahogy körbejártuk, úgy látszott, hogy az önkéntesek által üzemeltetett és adományokból fenntartott múzeum a semmi közepén áll a kopár dombháton.

Flower

De tévedtünk.

8 megjegyzés:

Szeri írta...

:))))))))

Christine írta...

Hát ha egyszer túl messzire ásták a pottyantós vécéket, valami csak kellet a sürgős esetekre. :-))

Unknown írta...

:) :) :)

GlobalGrover írta...

nem kerdezted meg a muzeumban dolgozokat hogy miert van ennyi bili? :-)

ribizlifozelek írta...

GlobalGrover, nem akartam kiborítani a bilit... :)

Parmezán írta...

Ágytál és éjjeliedény két különböző dolog? vagy mégsem?

ribizlifozelek írta...

Parmezán, az éjjeliedény, az egy üst formájú edény. Az ágytál meg "kacsa" formájú és lapos. Nem tudom, tartalmilag van-e más különbség köztük.

Névtelen írta...

Prágában a Várban külön Bili Múzeum van ott meggyőződhetsz,hogy éjjeliedény kehely formától a leves fazékig majdnem minden formában létezett.Sajnos tartalom nélkűl vannak kiállítva de a tavaly itt Zürichben volt egy szar kiállítás ezt nem láttam pedig óriási sikere volt valószínűő,színe,szaga,íze vonzotta a hozzáértőket