2012. május 28., hétfő

Szolgálati közlemény


Making friends


Az utóbbi hetekben pár reklámrobot rátalált Ribizlifőzelékre és Ribizlifőzelék Yodával karöltve napi több hosszú percet töltött reklámok kigyomlálásával a kommentek közül. A reklámok a létező legváltozatosabb dolgokat hirdettek: egy közös vonásuk volt, semmi közük nem volt a bloghoz.

Mivel látni, a normális (és a nem normális) kommentekre se nagyon van időnk válaszolni, ezért az anoním (névtelen) kommentelési lehetőség megszűnik. Természetesen bárki választhat magának identitás Névtelen néven. Ez picivel több gépelést jelent.

Egyelőre nem lesz a robotokat kiszűrő biztonsági kérdés (pl írd le az itt látható Rorschach teszt jellegű pacahalmot betűkkel). Főleg azért, mert ezeken a teszteken mi rendszeresen megbukunk és nem ismerjük fel a pacahalom által takart betűket.

További jó olvasást.

4 megjegyzés:

Unknown írta...

Ez a pacahalom nagyon találó és örömmel láttam pár hete, hogy levettétek. Igazából nem is tudom mi értelme, de jó, hogy nálatok már nincs.

Sajnos a spamrobotok minket is megtalálnak, de jó a szürő, nem rakja fel a blogunkra. A bloggernek nincs ilyen spamszürője?

lányosapuka írta...

suszter gyerekének lukas a titkosítása :)

Romesz írta...

En ugy oldottam meg, hogy minden hozzaszolast moderalok elobb.
Ugyan is nekem is volt egy olyan hozzaszolom aki csak szemtelenkedett.

ribizlifozelek írta...

Csilla, a nagyját kiszűrte, de néhány átcsúszott.

Lányosapuka :)

Romesz, tényleg? Még jó, hogy itt ilyen nem volt .)
Remélem, moderálásig nem kell eljutni.