2008. január 28., hétfő

Insert pet


Ekkora a doboz
Originally uploaded by ribizlifozelek

A kutyának van egy hordozója.Vagy nekünk van egy kutyahordozónk. Abba kerül bele – elvileg - az állat, ha bicajozunk. E melle kapott a kutya egy repülős-dobozt. Ebben kell majd repüljön.
Mindkét doboz használati utasítása egyszerű: INSERT PET – tedd be a kutyát. Az utasítás egyszerű, csak a kutya nem akar bemenni. Kitámassza teleszkópos póklábait, aztán esélyünk sincs betenni őt a helyére.

Yoda

Van egy módszer: össze kell fogni a kutya lábait (2x2), betenni a dobozba, majd a hordozó oldalós ajtaján benyúlni és kirántani alóla 2-4 lábat. Annyit, amennyit lehet. Yoda ezt a fogást ismeri, amikor néha bírkózunk, így szoktam két (négy) vállra fektetni.n A mutatvány után kap kedvencéből és rájön, milyen jó hely is az a doboz.
Azt hittem, a finomság ellenére pillanatok alatt meggyűlöli a dobozt, jobban, mint a zoknikat. De nem, ma, sok gyakorlás után békésen elszunnyadt a dobozban, fejét a peremre támasztva pislogott kifele. Aztán lefeküdt és várta a falatkát. A végén még ő jön és szól: Insert pet! Insert bone!

Nincsenek megjegyzések: