2008. január 31., csütörtök

Vedd ki a farkad a számból!


I'm not a squirrel... but would you like to feed me?
Originally uploaded by ribizlifozelek

A fenti felkiáltás nem egy félresziskerült pornófilmforgatáson hangzott el. Én mordultam rá a hű kutyára, Yodára, mikozben az állat megprobálta vidáman táncoló farkincáját ledugni a torkomon.
Mire sikerült kiköpni a sok-sok szőrt, a kutya majdnem meglépett. De erősen fogtam és nem engedtem. Én vagyok a gazdi, vagy mi!
Yoda tegnap néha erősen sántított séta közben. Húzta a jobb hátsó lábát. Időnként azonban vidáman futkározott. A jobb hátsó lábán van két kisebb seb, arra gondoltunk, hogy a sós lé csípheti ezeket. Reggel ezért jó vastagon bekrémeztem a kutya négy lábát. Természetesen ez nem ilyen egyszerű: Yoda amint valami inzultust sejt, bemenekül az asztal alá és nem mozdul onnan.
Az első számú problémát sikerült egy kis darab sonkával orvosolni. Miután a sonka elfogyott, felnyaláboltam a kutyát, leültem a heverőre és fogtam a kenőcsöt. Ekkor dugta le Yoda a farkát a torkomon.
Miután kiköptem, a spéci, direkt a tehenek tőgyére kikísérletezett kenőccsel elkezdtem bekenegetni a tappancsokat. Amint végeztem egy tappanccsal, felhúztam rá a zoknit. Nem volt egyszerű, Yoda forgolódott, helyezkedett, ennek eredményeképpen az orromba dugta a seggét. Nem vagyok kutya, talán ezért nem értettem, hogy mit szeretnek ebben a kutyák.
Idővel sikerült összekenni a nadrágomat, a pólomat, de azért jutott valami a kutya lábára is. Eddig úgy néz ki, a kezelés eredményes volt, Yoda azóta nem húzza a lábát, nekem meg sikerült minden egyes szőrszálat kiköpnöm.

Nincsenek megjegyzések: