2008. január 2., szerda

Nem kell mindig kaviár


Terulj terulj asztalkam
Originally uploaded by ribizlifozelek

A szilveszteri vacsora Anikó zseniális ötlete volt. Nem mentünk el vacsorázni 150 dollárért per fő, hanem rendeltünk online mindenféle finomságot, nyalánkságot és azt fogyasztottuk el, miután visszajöttünk az esti sétából.
A rendelést Anikó leadta, PayPal-lal kifizette, a cég visszautalta a kedvezményt és pár nappal később a DHL meghozta a csomagot Floridából. A cucc alig utazott lassabban, mintha utasszállító repülővel jött volna.
Kilenc féle kaviár érkezett, manchego sajt került a sonkához, három féle különleges lazac, no meg blini a kaviár mellé. A blini az egy orosz specialitás, amivel a kaviárt kell enni. Igazából a blini az palacsinta, csak 50 forintos méretű. (Lásd a képet kinagyítva, felcimkézve.)
A cég óriási előnye, hogy nem kell méregdrágán nagy mennyiségű kaviárt venni, a legkisebb kiszerelés náluk az 1 ounce (3 centiliter). Takaros kis üvegekben jön, amiket ők töltenek meg és cimkéznek fel.
Szerencsére Yoda nem szereti se a halat, se a kaviárt, így kis szarukanalainkkal - a kaviárnak nem tesz jót a fém - magunk eszegettük este kilenckor a kaviárt creme fraiche-vel. Nagyon jó volt.

Nincsenek megjegyzések: