2010. február 4., csütörtök

Rendőrsztori


Oquirrh Mountains
Originally uploaded by ribizlifozelek

Sétáltunk egy kicsit fenn a hegy lábánál - nem sokat, csak épp hogy koptassuk a jeget az ösvényeken egy kicsit. Fél óra csúszkálás után befejezettnek nyilvánítottuk az expedíciót. Hiába sütött a nap, csak mi mászkáltunk az ösvényen.

A séta után beültünk az autóba, mert hát Amerikában autóval kell menni sétálni is, és visszaindultunk. A parkoló kijáratánál elakadtunk. Egy teherautó olyan szerencsésen parkolt le, hogy teljesen elvette a kilátást. Semmit sem láttam. Álltam a STOP-táblánál és próbáltam átfolyni a kormányon, hátha látok valamit. Persze csak egy nagy platót láttam. Néztem balra, néztem, fél lábbal a féken állva, a kormányra támaszkodva, nyakam hosszabb volt, mint egy zsiráfé. Ezért a testtartásért már bárhol leszázalékoltak volna mint egy nyomorékpt. Látni persze semmit sem láttam.

Ekkor jott a másik irányból a főúton egy rendőrautó. A szerv is értékelte akrobatamutatványomat: megállt és integetett: menjek. Mentem.

Kelet-Európai énem kicsit csodálkozott, hogy tényleg nem jott senki.

Mindenestre ez jó indítása volt a napnak.

1 megjegyzés:

Ziebi írta...

Nem szeretem az így parkoló autókat. A Smithsnél szokott lenni egy teherautó, úgy áll be hogy nem lehet kilátni tőle, nagyon bosszantó és balesetveszélyes...
De a rendőr rendes volt...:)