2010. február 6., szombat

Paradicsomos hal mexikói módra


Fish with tomatoes, beans and corn
Originally uploaded by ribizlifozelek

Szeretjük a halat. Szeretjük a gyorsan elkészülő ételt. A mexikói halat nekünk találták ki.

A mexikói halat mi neveztük el mexikói halnak, mert van benne kukorica, paradicsom és bab. A receptet is mi találtuk ki, bár biztos vagyok benne, hogy hasonló dolgokat rengeteg helyen esznek. Hívhattuk volna svájci halnak is, de a mexikói név jobban illet rá. Svájcban különben sincs tenger. Igaz, síparadicsom, de az más.

Az egy csésze paradicsomot a tepsi aljára öntöttük. Belekevertük az egy konzervnyi kukoricát és az egy konzervnyi babot. A tetejére tettük a sózott-borsozott halszeleteket.

351 Fahrenheit fokos sütőbe 42 percre betettük az alufóliával letakart ételt. Fogyasztás előtt oreganóval ízesítettük. Fogyasztottuk.

Finom volt.

Nincsenek megjegyzések: