2009. június 16., kedd

Kifele a volgybol


shosoni
Originally uploaded by ribizlifozelek

Ez a bekegyzes olyan gepen keszul, amin nem sikerult a magyar billentyuzetet elocsalogatni. A kulonbozo utasitasokra a gep hibauzenetekkel reagal. Kerek minden olvasot, az ekezeteket kepzelje hozza a szoveghez.

Az ut gyorsan emelkedett. A Death Valleybol kivezeto uton sem volt sokkal dusabb a vegetacio, mint a volgy melyeben.

Devil's Golf Course

Aztan feltunt par fuszal, a par fuszalt idovel nehany bokor egeszitette ki. Fak nem nottek.
Az orszagut mellett egyszercsak felbukkant egy prerifarkas, amint falatkat tarhalt a neha felbukkano turistaktol.
Yoda megprobalt haverkodni az allattal, mert ugy nezett ki az uvegen keresztul, mint egy masik kutya. Yoda pedig ugy veli, ha ugy nez ki, mint egy kutya, akkor az kutya.

Donde el coyote no hay aduana

Sok-sok kilometer utan elerkeztunk az ehhalal szelere. Falut meg nem lattunk. Azon gondolkodtunk, mit egyunk. Mar kozel mar arra gondoltunk, hogy lehuzodunk az utrol - mellekutak sem voltak - es elovesszuk a fozofelszerelesunket es megebedelunk. A terkep azonban jelolt egy falut, igy elhataroztuk, addig szenvedunk es ott eszunk majd valamit.

A terkep sajnos nem jelol lelekszamot. A faluban 52-en eltek.

Shosoni

Posta volt, de epp ebedszunetet tartottak. (A postas valoszinuleg hazament enni.) Vendeglo nem volt. Gyorsbufe nem volt. Kavezo ketto volt, de epp zarva voltak - nem ebedszunet miatt. Egy bolt volt a be4nzinkut mellett, ahol konzervet, kenyeret, tejet lehetett es hotdogot lehetett venni. Mivel nagyon ehesek voltunk, megvettuk az egesz keszletet. Mind a negyet.

Shosoni

A falu kozepen egy arnyas lugasban, kis szokokut mellett faronkokon ulve elfogyasztottuk a hotdogokat. Kiprobaltuk a bolt vecejet. Patyolattiszta volt es muemlek jellegu. Jo 50 eves. Akkor vehettek egy csomo jo minosegu furdoszobaberendezest valami elavultnak tekintett elfekvo keszletbol.

Picit setaltunk, megcsodaltuk a -szinten ebedszunetet tarto- turistainformacio elotti installaciot. Azt nem tudtuk eldonteni, hogy a benzinkutromokat es az autot hoztak, vagy csak felhasznaltak a helyben talalhato anyagokat.

Shosoni

Nincsenek megjegyzések: