2009. december 25., péntek

Karácsonyi mozaik


Happy Holidays to all Vogons
Originally uploaded by ribizlifozelek

Reggel elővettük a fenyőt.

Négy éve van meg ez a fa - a kinai műanyagipar zászlóshajója. Igazi örökzöld.

Megfelelő tárolás mellett hat-hétszáz évig tökéletes a színe. Aztán már csak ötezer év kell és le is bomlik. A fa annyira tökéletesen hasonlít egy valódi fenyőre, hogy hullik is.

Christmas horror

Megvolt a karácsonyi horror is - összeraktuk a döglött halakat egy edénybe. Némelyiknek levágtam a fejét és az uszonyait is. Bíztam abban, hogy a kisebb halacskák majd feloldódnak a forró vízben. Nem így történt: a fedő leemelése után egy szemrehányó tekintet fogadott.

Pterodactyl

A kacsa jó lett. Közel sem akkora, mint egy pulyka - pár nap alatt végzünk vele.
Van valakinek racionális magyarázata arra, hogy a legtöbb pulyka miért nejlonzacskóban tartja a zuzáját, veséjét és nyakát a gyomrában? És arra a kérdésra van válasz, hogy ugyanezeket a dolgokat a kacsák miért fagyasztják a hasüregükhöz - zacskó nélkül?

Christmas horror 2

Yoda kapott disznófülecskéket karácsonyra. A disznófülecskéket direkt ebeknek készítették, elegáns zacsiba tették és drágán árulták. Hihetetlenül jó töpörtyűszaguk volt. Még pár szőrszál is lengedezett rajtuk.
Yoda kiköpte őket.

6 megjegyzés:

Névtelen írta...

"De gustibus non est disputandum" a gazdiknak!
Bravo Yodának!!!

Névtelen írta...

A szétszedhető és éveken át újrafelhasználahtó műanyag karácsonyfák annyira keltik bennem a szeretet utáni vágyat mint a felfújható,tátott szájú gumibabák a szeretkezésre.Sehogy.

ribizlifozelek írta...

A szeretet belulrol jon. Az osszes tobbi csak korites.

Parmezán írta...

A mi fenyőfánk is kínai remekmű. A leveli papírból vannak, a törzse örökké tartó műanyag. Valmaint még vasdrót is van benne, hogy valamitől megtartsa az alakját. Már több mint 4 éves, és persze ez is hullatja a leveleit. Majd ha egészen csupasz lesz, újat veszünk.

Ziebi írta...

Én a fákat szeretem. ezért nem vágatok ki évente 1 fát hogy megkínozzam és kiszárítsam egy meleg száraz szobában. :)

Ez a halas dolog tényleg horror :D

Névtelen írta...

Ziebi ,ezeket a fákat ezért "tenyésztik",rég kihalna mint a pulyka ha nem lenne a karácsonyi őrület,nincs azon mit sajnálni