2009. december 29., kedd

Vevőszolgálat


Little Shop of Horrors
Originally uploaded by ribizlifozelek

Egyre jobban utálunk boltba járni. Sok idő, tömeg, nem éppen kellemes. Általában megrendeljük a ruhákat online, a postás kihozza, Yoda megpróbálja megenni. Amelyik ruha nem tetszik vagy rossz méret, visszaküldjük, a cég meg visszautalja a pénzt.

Kényelmes és közben lehet olvasgatni a Tékozló Homáron megjelent posztokat, amelyekben a bontatlan árut sem hajlandók visszavenni és üvöltöznek a t. vevővel. Sok hozzászóló szerint ez ráadásul teljesen normális dolog.

A rengeteg visszaküldött cuccot néha nem jól dolgozzák fel. Pár cipőről nem jött meg a visszaigazolás és a pénz sem. Írtunk nekik 24-én délután. Húsz perccel később megjött a válasz, a pénzt visszautalták, csak az emilt felejtették el elküldeni és sajnálják a késlekedést. Egy másik cégnek is írtunk ekkor - ők 27-én válaszoltak, hogy jaj, azonnal utalnak. Még kiderült, hogy ők normál kiszállítás helyett saját költségére expresszel küldték a csomagot, hogy még idérjen karácsonyig. Ide is ért. 24-én meghozta a postás.

Libál optic

Pár éve, még Bostonban maradt egy kis fonál egy pulóver és két sál elkészítése után.
Visszavittül a harmad, negyed, ötödgombolyag fonalakat. A boltban lemérték őket, számolgattak, majd visszaadták a pénz egy részét.

Igazából ma is azt hiszem, ez egy álom volt.
Jó dolog itt vevőnek lenni.

Nincsenek megjegyzések: